8.5 C
New York
zondag 7 juni 2020

Nieuwerkerks Vrouwenkoor heeft jaarlijkse verkoop in de Reigerhof

Het Nieuwerkerks Vrouwenkoor houdt op zaterdag 16 november 2019 haar traditionele jaarlijkse verkoop in Winkelcentrum Reigerhof. In de vrolijk ingerichte kraam is een keur aan mooie zelfgemaakte artikelen te koop, zoals babykleding, poppenkleding, sokken,kaarten en andere cadeaus.

Dit alles onder de bezielende leiding van Agaath van Vliet (foto rechts). Als oud-lid van het vrouwenkoor zorgt zij er jaarlijks voor dat met de verkoop de kas van het koor wordt gespekt. Uiteraard wordt zij geholpen door een aantal koorleden. Het vrouwenkoor hoopt weer op grote belangstelling voor de bijzondere uitstalling in de kraam.

Voor meer informatie over de verkoop óf over het Nieuwerkerks Vrouwenkoor: telefoon 0180-312016 9 Hetty van der Hargh of 0180-315152 (Marjon Veenema)

Foto (Nieuwerkerks Vrouwenkoor): Alie van der Plaats (links) en Agaath van Vliet.


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg