8.5 C
New York
dinsdag 7 juli 2020

Geluk is een herinnering! Maarten Spanjer vertelt er over in Zevenhuizen

Deze maand kwam het nieuwste boek van Maarten Spanjer uit, Geluk is een herinnering.  Deze verhalenbundel geeft een indringend en soms ook hilarisch beeld van de jaren vijftig en zestig, gezien door de ogen van een opgroeiende Amsterdamse jongen in een land dat herstellende is van een oorlog.

Verhalen over onvergetelijke ontmoetingen met Jan Wolkers, Ko van Dijk en Pélé of waarom de Amerikaanse zanger Johnny Cash zo snurkte. Maarten Spanjer beschrijft  dit op zijn eigen heerlijke Amsterdamse manier en doet dit op vrijdag 29 november a.s. in Dorpshuis Swanla te Zevenhuizen. Bibliotheek de Groene Venen organiseert i.s.m. Boekhandel Burger en het Dorpshuis een interessante avond met deze schrijver, acteur en taxipresentator.

Spanjer is bekend geworden door onder andere zijn typetjes als Drs. Vijfje, de Voetbalombudsman en Beun de Haas. Grote bekendheid kreeg hij door het programma Taxi, waar hij zich voordeed als taxichauffeur en de geweldigste gesprekken had met zijn klanten. Met dit programma won hij de Gouden Roos van Montreux. Maarten heeft divers acteeurwerk gedaan en de bestseller geschreven, Spanjer in stukken. Het belooft een ludieke avond te worden gevuld met de verhalen en anekdotes van Spanjer

Datum lezing:           Vrijdagavond 29 november 2019
Aanvang:                   20.15 uur
Adres:                         Dorpshuis Swanla
Burgemeester Klinkhamerweg 84d, Zevenhuizen (ZH)
Toegang:                    € 12,50, Voordeel met je Biebpas € 2,50

Kaartverkoop:             www.dorpshuisswanla.nl of www.bibliotheekdegroenevenen.nl  en aan de balie van de bibliotheek in Zevenhuizen.

Naast de lezing van Maarten Spanjer, is er ruimte voor discussie en een signeersessie. Boekhandel Burger verzorgt weer de beste bijpassende literatuur.  Het kan niet anders dat dit een bijzondere avond wordt en daar wilt u natuurlijk bij zijn!

Maarten Spanjer, Credits Titus Brein – 2019

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
497VolgersVolg