8.5 C
New York
zondag 7 juni 2020

Burgemeester Weber ontbijt mee op de Montessorischool

Burgemeester Weber heeft op vrijdag 8 november ontbeten op de Montessorischool in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit ontbijt was in kader van Nationaal schoolontbijt.

Tijdens het Nationaal Schoolontbijt deze week ontbijten een half miljoen kinderen samen gezond op 2.750 basisscholen. De organisatie heeft een vijftal vuistregels gemaakt waarom een ontbijt belangrijk is voor kinderen (en ouders).

Burgemeester Weber genoot zichtbaar van het ontbijt met de kinderen van de bovenbouw van de Montessorischool. Voor de kinderen is al een klein feestje en als dan de burgemeester mee komt eten, vergroot dat de feestvreugde.

Het uitgebreide ontbijtpakket bestond uit volkorenbrood, -bolletjes en -krentenbollen, volkorencrackers, glutenvrij brood (op aanvraag), halvarine, 30+ kaas, appelstroop, 100% pindakaas, tuinkers, yoghurt, muesli, melk, thee, groente en fruit.


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg