8.5 C
New York
zondag 7 juni 2020

Paarden door strenge uitvoerder en hekken onbereikbaar

Door werkzaamheden in NIeuwerkerk aan den IJssel aan de Zuidplasweg tussen de Verbindingsweg en de Tweede Tochtweg, die al maanden bezig zijn, zijn de paarden onbereikbaar. Dat is nogal lastig als de eigenaren bij de dieren willen komen en de gehele weg en berm is afgezet met hekken.

Al langere tijd zijn er werkzaamheden aan dit stukje weg in de polder met overlast voor de omwonenden en eigenaren van paarden. Aan het stuk weg welke nu afgesloten is, staan 8 paarden in een stal. Een van de eigenaren had afgelopen week al een discussie met de uitvoerder.

Een bron wist Gouwe IJssel Nieuws te vertellen dat men totaal niet over de weg mag van de uitvoerder. Hierbij wordt er nadrukkelijk gevraagd om begrip voor de eigenaren maar de bron vertelde dat de man totaal niet open staat voor enige coulance.

De eigenaren hebben nu een probleem, op deze manier kan er geen hooi worden afgeleverd voor de dieren. De bron wil zelfs niet er aan denken dat er iets met de paarden aan de hand is, de dierenarts en de dierenambulance kunnen nu niet bij de dieren komen.


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg