BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
zaterdag 15 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

Auticafé over animaties in ’t Blok

Dinsdagavond 12 november is er weer een Auticafé in ’t Blok aan het IJsermanpad 1 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het thema deze avond is animatie. Animaties kennen we allemaal wel in de vorm van reclames, youtube filmpjes en hele films en series. 

We zullen naar een paar animaties kijken…een grappige, eentje die gemaakt is om in beelden uit te leggen wat autisme nou eigenlijk is en eentje speciaal voor muziek. Ook wordt er deze avond verteld over een app waar je heel simpel zelf kleine animaties mee kunt maken gelijk op je mobiel.

Uiteraard is de avond ook vooral bedoeld om elkaar weer even te zien en gezellig bij te kletsen! De avond begint om 19.30 uur en eindigt uiterlijk om 23.00 uur. Je bent van harte welkom!

Volg het laatste nieuws

2,293FansLike
322VolgersVolg
510VolgersVolg