BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
donderdag 13 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

Man aangehouden na bedreiging en aanvallen handhavers in Zevenhuizen

De handhavers van de gemeente Zuidplas hebben op maandag 11 november een agressieve man aangehouden in Zevenhuizen. Deze stond foutief geparkeerd en kreeg een boete. Hierop reageerde de man met bedreigingen en probeerde de telefoon van een handhaver met geweld af te pakken.

Tijdens een controle in Zevenhuizen werd een voertuig bekeurd voor het parkeren in een parkeerverbodzone. Het voertuig stond bovendien al geruime tijd onnodig hinderlijk geparkeerd. Terwijl proces-verbaal daarvoor werd opgemaakt, kwam de bestuurder plots aanlopen. In plaats van een normaal gesprek met ons aan te gaan, besloot de man direct over te gaan tot het bedreigen van onze collega” valt terug te lezen op instagram pagina van handhaving Zuidplas.

bron foto : Instagram Handhaving Zuidplas

De man ging dreigen met fysiek geweld en probeerde een telefoon, waarmee de bekeuring wordt opgemaakt uit de handen van de handhaver te grissen. Hiermee werd de handhaver geknepen door de verdachte. Deze man is ingesloten op het politiebureau en mag zich voor zijn daden verantwoorden voor de rechter.

Burgemeester Weber laat op Twitter weten “Geweld tegen handhavers en hulpverleners wordt niet geaccepteerd“.

Volg het laatste nieuws

2,292FansLike
322VolgersVolg
509VolgersVolg