BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
donderdag 13 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

Sinterklaas komt in de regio op verschillende dagen.

Elk jaar komt Sinterklaas met zijn gevolg weer aan in de dorpen in onze regio. Omdat de oude goedheiligman niet overal tegelijkertijd kan zijn is het uitgezocht waar hij en de zwarte pieten op welke plek aankomen in de dorpen van Zuidplas, Waddinxveen en Rotterdam Nesselande

Moerkapelle

Sint komt hier aan op zaterdag 23 november om 10:00 uur. Hij wordt ontvangen door burgemeester Weber en kinderburgemeester Viënne Zwarteveld bij de dorpsstraat nabij de kerk.

Sint Moerkapelle
2017 aankomst in Moerkapelle

Nieuwerkerk aan den IJssel

Traditioneel komt Sinterklaas over de Ringvaart met diverse boten aan in het oude dorp. De planning is dat de boten op zaterdag 23 november om 12.45 uur bij de Gele Brug aanmeren en dan worden ontvangen door burgemeester en kinderburgmeester. Hierna gaat de goedheiligmen door het Oude dorp via Dorrestein naar winkelcentrum Reigerhof.

Sint op de ringvaart in Nieuwerkerk aan den IJssel 2018

Zevenhuizen

Op zaterdag 23 november om 14.00 uur komt Sinterklaas aan bij het Dorpsplein, hoek burgemeester Boerstraat / Dorpsstraat alwaar hij wederom welkom geheten wordt door de burgemeester en Kinderburgemeester.

Sint in Zevenhuizen

Moordrecht

De meest spectaculaire binnenkomst is altijd in Moordrecht waar hij op zaterdag 23 november om 16.30 uur zal aankomen op het plein van het bedrijvenverzamelcomplex Ambachtstaete, Ambachtsweg 40 .

Sint in 2017 in Moordrecht

Waddinxveen

In Waddinxveen komt de Sint met zijn boot en zwarte pieten aan, aan de Nesse nabij de hefbrug. Dat zal gaan gebeuren op zaterdag 16 november om 10:00 uur waar burgemeester Nieuwenhuis de sint welkom heten. Daarna trekt hij langs de winkelcentrum in het dorp.

Rotterdam Nesselande

Op zondag 17 november om 12:00 uur begint het programma in Rotterdam Nesselande met een feestelijke opening. De Pieten zetten de boel op stelten en er wordt gratis warme chocolademelk uitgedeeld. Sinterklaas komt rond 13:45 uur aan op het Maltaplein!

Volg het laatste nieuws

2,292FansLike
322VolgersVolg
509VolgersVolg