8.5 C
New York
zaterdag 6 juni 2020

Concert ‘Verwachting en Vervulling’ in Waddinxveen en Moordrecht

Op zaterdag 7 december en woensdag 11 december geven Vrouwenvocaal Switches en Musica Quinta een concert genaamd ‘verwachting en Vervulling in Waddinxveen en Moordrecht

Wat is er mooier dan in de aanloop naar het Kerstfeest, in de adventstijd, een concert te bezoeken in de mooie kerken van Waddinxveen en Moordrecht? Laat u daardoor Vrouwenvocaal Switches uit Gouda en Musica Quinta uit Moordrecht meevoeren door zang over ‘Verwachting en Vervulling’.

Het belooft een muzikale reis te worden door verschillende stijlen en tijden. De muziek is geinspireerd op hoop op licht in donkere dagen, door de blijde spanning van verwachting en deweugde van vervulling dooreen nieuw leven, een geboorte, een moment van wede.

Qua variaties in genres en stijlen doen Switches en Musica Quintaniet voor elkaar onder. Beide groepen variëren hierin graag en zoeken naar uitdagingen in arrangementen en kwaliteit. Een logische combinatie dus, van dit vrouwenvocaal en gemengd ensemble uit de regio Gouda. Laat u hiervan overtuigen en kom luisteren:

Op zaterdag 7 december om 20.00 uur in de St. Victorkerk, Zuidkade 176 in Waddinxveen, en op woensdag 11 december om 20.00 uur in de Katholieke kerk, Oosteinde 23 in Moordrecht. Entree: €, 12,- inclusief koffie/thee.Zaal open 19.30 uur. Na afloop van het concert nodigen beide koren het publiek graag uit voor een drankje. Meer informatie kunt u vinden op www.switchesqouda.nl.


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg