8.5 C
New York
woensdag 12 mei 2021

Cultuurhuys De Kroon toneel van magische sensatie

Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen is zaterdag 23 november het toneel van de magische mentalist Timon Krause. Je houdt je adem in, je ogen worden groter. je vergeet alles om je heen. Je zit gevangen in het moment je kan het niet geloven.

Zo’n magisch moment, dat je je hele leven zal blijven herinneren. Ervaar Mindgames in het theater: de nieuwe sensatie op gebied van gedachten lezen. Muziek, magie en mysterie in één. Timon Krause zegt daar zelf over: “Het is een mix van cabaret, muziek, hypnose, mentalisme en humor, waarbij wij ook de hulp van de zaal inroepen. Het is een interactieve show met, hoop ik, veel verrassingen”.

De show begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 19 euro, inclusief pauzedrankje en ticket fee. Kaarten zijn te reserveren op de website van de Kroon.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg