8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Lions Nieuwerkerk aan den IJssel verkopen chocoladeletters voor het goede doel

De Lions club in Nieuwerkerk aan den IJssel verkopen chocoladeletters voor de goede doelen die deze organisatie aankomend jaar willen steunen. Daarom staat deze organisatie op zaterdag 23 november tussen 09:00 en 12:00 uur met een kraam in winkelcentrum de Reigerhof.

Wie een chocoladeletter in puur of naturel wil krijgen kan deze kopen voor €4 per stuk of 3 voor € 11,-. Met de opbrengst van de verkoop willen de Lions wederom goede doelen in de gemeente Zuidplas steunen. De letters zijn te koop in de kraam of via de bestelwebsite van de Lions.

De Lions hebben afgelopen jaar diverse goede doelen gesteund in Nieuwerkerk aan den IJssel en omstreken zoals :

  • De Lions hebben gedoneerd aan de Stichting Zuidplas Helpt, die hiermee onder meer muziekles en zwemles bekostigt voor kinderen wiens ouders dat niet kunnen opbrengen.
  • Samen met de Rotary en de gemeente Zuidplas hebben de Lions gezorgd voor een kerstdiner bij van der Valk voor ouderen, om een gezellige start van de kerst te beleven. Ook verzorgden we gezamenlijk het vervoer voor onze gasten.
  • Meerdere bankjes aangekocht welke met behulp van Verheij Integrale Groenzorg en in overleg met de gemeente op diverse plekken in Nieuwerkerk zijn en nog worden geplaatst.
  • De nieuwe vestiging van Brownies & Downies hebben de Lions gesponsord met een stamtafel met stoelen, als onderdeel van het interieur van deze heerlijke nieuwe lunchroom in Capelle a/d IJssel.
Advertentie