BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
zaterdag 15 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

Sinterklaas maakt zich zorgen over renovatie brug bij aankomst in Nieuwerkerk

Sinterklaas maakt zich zorgen over de renovatie van de Francoisbrug in Nieuwerkerk aan den IJssel. Volgens de borden is de brug tot 2 december afgesloten en dat maakt het voor de sint moeilijker om aan te komen in het Oude Dorp.

Volgens de planning moet de goedheiligman en zijn zwarte pieten aankomen tussen 12:45 en 13:00 uur in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel. Het vermoeden bestaat dat Sint er wel langs mag omdat ook ambtenaren graag een cadeautje willen ontvangen op pakjesavond.

Als de Sint aankomt in het Oude Dorp zal hij ontvangen worden door burgemeester Han Weber en kinderburgemeester Vienne Zwarteveld Hierbij wordt de goedheiligman altijd blij toegezongen en worden er door de zwarte pieten kruidnoten uitgedeeld.

Na de plechtige ontvangst trekt Sint door de Dorpsstraat en verwacht rond 13:45/13:50 uur Winkelcentrum Dorrestein te bezoeken. Vanaf daar trekt Sinterklaas verder waarna hij rond 14:45 Winkelcentrum de Reigerhof hoopt te bezoeken. De organisatie geeft wel aan de tijden anders kunnen worden door eventuele drukte.

Volg het laatste nieuws

2,292FansLike
322VolgersVolg
510VolgersVolg