8.5 C
New York
vrijdag 5 juni 2020

Yuri van Doesum wint fotowedstrijd Fietsersbond Zuidplas

Yuri van Doesum uit Rotterdam is de winnaar geworden van de fotowedstrijd die de Fietsersbond Zuidplas organiseerde, in samenwerking met de gemeente Zuidplas.

Het thema van de fotowedstrijd was “Fietsen en Water in de gemeente Zuidplas”. Zuidplas promoot zich als de Watertuin van de zuidelijke randstad en het leek de Fietsersbond van deze gemeente daarom toepasselijk hierover een fotowedstrijd te organiseren.

De Fietsersbond heeft de winnende foto gekozen met de volgende motivering:
De winnende foto van Yuri van Doesum geeft een fraai beeld van een van de mooiste fietspaden in Nieuwerkerk, gehuld in de ochtendmist. Het talud van de Ringvaart met grondmist is mooi getroffen, evenals de Ringvaart zelf. De fietsers op weg naar het station completeren het romantische plaatje.

De winnende foto van Yuri van Doesum

De tweede en derde plaats waren respectievelijk voor Jolanda Bakker en Lia Krak. Zij maakten fraaie foto’s van de opkomende zon in Zevenhuizen (nabij de Hennipsloot) en het voorjaar in het Bentwoud bij Moerkapelle.

Yuri (links op de foto boven) ontving uit handen van bestuurslid Frans Peelen van de Fietsersbond Zuidplas een aardige attentie. De 3 winnende foto’s zijn de komende tijd nog te bewonderen in de hal van het raadhuis in Nieuwerkerk a/d IJssel.


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
479VolgersVolg