8.5 C
New York
donderdag 1 oktober 2020

Laatste week inzameling cadeautjes voor Cupcake voor kids sinterklaasfeest

Wederom vieren vieren stichting Cupcakes voor Kids en de Cadeaukast(CJG) dit jaar samen met de kinderen uit gezinnen met een krappe beurs een onwijs gezellig sinterklaasfeest! Omdat de sint al in het land is en de vrijwilligers de sinterklaas nog moeten helpen met inpakken loopt zaterdag 23 november 2019 de inzameling af.

Men is op zoek naar nieuwe cadeautjes, deze kunt u kopen en inleveren bij de Brick-King legowinkel, Zeeman, Blokker en Intertoys. Mocht u nog nieuwe cadeautjes hebben liggen dan mag u deze ook inleveren bij een van deze winkels. Mocht u niet weten wat de kinderen leuk vinden, dan mag u ook een donatie doen in onze “collecte” bus deze staat bij de Brick-King legowinkel.

Bij de Jamin/Multivlaai staat een doos die voor sinterklaas snoepgoed is. Hierdoor hebben de kinderen ook wat lekkers voor bij het feest. Cupcake voor kids en het CJG vieren dit al een aantal jaar met veel plezier. Dit jaar zal dat op woensdag 27 november zijn. Het feest wordt ook ondersteund door Jumbo Kraan, bakker Klootwijk, de Goudreinet, Caki Media en Peters Drukkerij. Tijdens het feest zal M-Schmink wederom komen schminken!


Volg het laatste nieuws

2,322FansLike
322VolgersVolg
537VolgersVolg