1.8 C
New York
zondag 19 januari 2020

Cultuurhuys De Kroon presenteert finalisten Cameretten

Cultuurhuys De Kroon is een vaste halteplaats van de finalisten van het festival Cameretten. De finalisten trekken langs theaters, poppodia en bibliotheekzalen om hun prijswinnende show te laten zien. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je op een toverbal sabbelt. Tijdens deze avonden maken de artiesten van de toekomst vlieguren op het podium. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik heb die komieken gezien voordat ze stadions uitverkochten.’

Het groepje Delftse studenten dat in 1966 een cabaretfestival organiseert, zal zich niet gerealiseerd hebben dat ze goud in handen hadden: Cameretten groeit uit tot één van de grootste– en volgens velen beste – cabaretfestivals van Nederland. Duizenden mensen zagen bij dit festival de eerste stappen op het podium van onder andere Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends.

De finalisten van vorig jaar staan op zaterdag 7 december in De Kroon. Het programma begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 19 euro, inclusief pauzedrankje. Kaarten zijn te bestellen via https://www.cultuurhuysdekroon.nl/

Volg het laatste nieuws

2,107FansLike
245VolgersVolg
399VolgersVolg