8.5 C
New York
zaterdag 6 juni 2020

Barbecue op balkon zorgt voor commotie in flat in Nieuwerkerk

Een rokende barbecue zorgde donderdagavond 28 november voor de nodige onrust in een flat in Nieuwerkerk aan den IJssel. Door de rook die vanaf het balkon kwam dachten omwonenden dat er brand woedde in de flat en werd de brandweer gealarmeerd.

Even voor zeven uur werden de hulpdiensten gebeld voor rookontwikkeling vanaf een balkon van één van de hoogbouwflats in de Bomenwijk. Men dacht dat er iets in een woning in de Populier in brand zou staan.  Na enig onderzoek door de brandweer, bleek het echter een barbecue op een balkon te betreffen waar wat rook vanaf kwam. De ladderwagen van de brandweer, die ook opgeroepen was, kon bij aankomst direct weer onverrichterzake retour naar de kazerne. Ook de overige hulpdiensten die met spoed ter plaatse waren gekomen, konden al snel hun weg weer vervolgen.


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg