8.5 C
New York
zondag 7 juni 2020

Vastzittende vrachtwagen veroorzaakt files op N219 bij Zevenhuizen

Op donderdagmorgen 28 november kwam even voor acht uur een vrachtwagen vast te zitten in de berm van de N219 bij Zevenhuizen. De chauffeur moest uitwijken voor een remmende bestuurster voor hem en raakte de vangrail om vervolgens in de modder van de natte berm vast te komen zitten.

De chauffeur is uit oog op de veiligheid in de cabine van de vrachtwagen gaan zitten om zelf hulp te regelen. Een oplettende voorbijganger maakte zich zorgen en heeft toen de hulpdiensten ingeschakeld dat er mogelijk iets ernstigs was.

Hierop werd zowel de brandweer van Zoetermeer als die van Zevenhuizen opgeroepen maar ter plaatse bleek het allemaal mee te vallen. Een tractor heeft de vrachtwagen uit de modder getrokken en kon daarna zijn weg weer vervolgen met een nat pak door de regen.

De N219 heeft veel overlast gehad en het verkeer werd om en om geleid. Hierdoor ontstonden er aan beide kanten files.


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg