8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

December stempelactie bij Wereldwinkel Nieuwerkerk

In de feestelijke decembermaand houdt de Wereldwinkel Nieuwerkerk een grote actie: bij alle aankopen krijgen klanten dubbele stempels op de klantenkaart.

Bij elke bestede € 2,50 krijgen klanten een stempel. Een volle stempelkaart geeft € 2,50 korting op kunstnijverheidsproducten. De mooie in kerstsfeer ingerichte wereldwinkel biedt een groot assortiment aan prachtige kunstnijverheidsproducten: duurzame, vaak ambachtelijke kerstgeschenken voor elke portemonnee.

Zo zijn er veel verschillende soorten kerstdecoraties, kaarsen en kaarsenhouders. Ook zijn er (h)eerlijke kerstpakketten te koop. Voor de wintermaanden biedt de wereldwinkel een mooie collectie wollen sjaals in trendkleuren. Nieuw in het assortiment zijn de prachtige tassen van riet, kurk en tassen met authentiek floraal borduurwerk uit Kashmir. Dit alles onder het motto: eerlijke handel voor een eerlijke prijs!

De Wereldwinkel is extra open op: maandag 23 december van 9.30-16.00 uur; 5, 24 en 31 december sluit de winkel ook om 16.00 uur; de normale openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9.30-17.00 uur en zaterdag van 9.30-16.30 uur Adres: Dorpsstraat 51a, Nieuwerkerk aan den IJssel.

Advertentie