8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Vrijwilligers verwend met Live Cooking buffet

De gemeente Zuidplas heeft in samenwerking met het Vrijwilligers Informatie Punt de vrijwilligers uit de gemeente Zuidplas verwend met een live cooking buffet in het van der Valk hotel in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Door de vele aanmeldingen van de vrijwilligers werd er, naast de twee eerder geplande avonden, een derde avond gehouden die bomvol was. Burgemeester Weber had , volgens zijn eigen woorden, als nieuwkomer een mooie gelegenheid om met de vrijwilligers kennis te maken.

Onze waardering en vooral die vrije tijd die u steekt in dat werk en aab u daar hartgrondig dank u wel voor te zeggen : dank u wel!

Burgemeester Weber

Hij sprak zijn waardering en verbazing uit dat 22.000 inwoners van Zuidplas actief zijn op een of andere manier als vrijwilliger. “Wat is er mooier van inzetten voor elkaar en vandaar uit plezier te halen in samenwerken en in wat je doet” stelde burgemeester Weber.

Hij vervolgde zijn speech : “We vinden het heel belangrijk als gemeente Zuidplas om u vanavond te gast te kunnen hebben om onze waardering en vooral die vrije tijd die u steekt in dat werk en u daar hartgrondig dank u wel voor te zeggen : dank u wel!

De medewerkers van het van der Valk hotel in Nieuwerkerk deden hun uiterste best om de gasten te verwennen met drankjes en met een enorm buffet, warm en koud, waar voor ieder wat wils te eten was. Diverse vis en vlees gerechten werden aan het buffet vers bereid. Veel vrijwilligers lieten na afloop ook hun grote tevredenheid horen.

Vrijwilligers geven aan zich echt gewaardeerd te voelen. En dat is precies waarom we dit doen. Hun inzet is meer dan een bedankje waard.

Jolanda van der Maas – Vrijwilligers Informatie Punt

Jolanda van der Maas, van het Vrijwilligers Informatie Punt van Welzijn Zuidplas, liet stralend weten dat ze blij was met de enorme belangstelling voor het Live Cooking Buffet voor vrijwilligers. “De twee geplande avonden waren binnen drie dagen volgeboekt. We hebben daarom dit jaar een derde avond toegevoegd.”

De Live Cooking avonden op 11 en 12 december zitten ook vol. “Vrijwilligers geven aan zich echt gewaardeerd te voelen. En dat is precies waarom we dit doen. Hun inzet is meer dan een bedankje waard” aldus van der Maas.

Denk je er ook over na om vrijwilliger te worden en wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan eens een kijkje op de vrijwilligersvacaturebank van Zuidplas: www.inwonersvoorelkaar.nl Er zijn, ook bij Gouwe IJssel Nieuws, voor diverse vrijwilligers diverse plekken beschikbaar.

Advertentie