8.5 C
New York
zondag 14 april 2024

Bus in plaats van trein tussen Gouda en Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Alphen

Op zaterdag 7 en zondag 8 december rijden er geen treinen maar bussen Op de trajecten rond Gouda. Dit in verband met diverse werkzaamheden aan bijvoorbeeld de sporen tussen Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel.

In tegenstelling tot vorige keren heeft ProRail en de NS deze werkzaamheden niet uitgebreid aan de reizigers laten weten. Wie naar Utrecht, Gouda, Rotterdam of Alphen aan den Rijn moet rekening houden met een vertraging. De NS gaat uit van een extra reistijd van een kwartier tot een uur.

Tussen Rotterdam Centraal en Woerden, Den Haag Centraal en Woerden en tussen Alphen aan den Rijn en Gouda rijden stopbussen die bij de speciale haltes stoppen. Doorgaande intercity treinen worden omgeleid via Schiphol op zaterdag en zondag via Amersfoort. Op zondag zijn er ook werkzaamheden rond Schiphol.

Wie tussen Gouda, Boskoop,Waddinxveen en Alphen aan den Rijn reist moet ook maandagmorgen bij de start van de dienstregeling nog rekening houden met enige vertraging.

Advertentie