8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Kerstmarkt op Kortenoord bij molen Windlust

Op donderdag 19 december is er bij molen Windlust aan de Kortenoord van 17:30 uur tot 21:00 uur een kerstmarkt. Deze kerstmarkt wordt gehouden door het dag activiteitencentrum De Korenaer van ASVZ, Molen Windlust en Café Rustwat.

Medewerkers van Dag Activiteiten Centrum Korenaer laten u met trots zien en bieden te koop aan waar ze de afgelopen periode hard aan hebben gewerkt. De bakkerij met o.a. versgebakken oliebollen en appelflappen.

Het ambacht heeft een groot assortiment aan artikelen vervaardigd om uw huis feestelijk aan te kleden. Denk daarbij aan winterskylines met verlichting, aangeklede kerststallen en geregen slingers voor binnen en buiten.

In de theeschenkerij kunt u zich opwarmen en genieten van de feestsfeer met heerlijk koffie, thee of chocolademelk. De feestsfeer die een verlichte molen brengt met het geluid van een ander oud ambacht dat van orgeldraaier. Een geweldig staaltje vakmanschap is straatorgel Rosalie welke ook heuse kerstmuziek ten gehore zal brengen. Samen vormen zij een decor wat op een foto niet zal misstaan.

Voorbeeld van afbeelding

Een avondbezoek aan molen Windlust is ook een avontuur. Laat u door onze gidsen en molenaar verrassen. De molenwinkel heeft mooi Delfts bruin en blauw te koop en molenwijn, rood en wit, van uitstekende kwaliteit met prachtig etiket. Misschien iets leuks om cadeau te doen. Ook zullen winterbieren te koop zijn maar… Op is Op! En als je toch van wat stevigers wilt genieten buurman café Rustwat heeft de glühwein klaar staan en ook daar bent u van harte welkom

Advertentie