BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
zaterdag 15 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

Rondje Doe Maar nam Swanla terug naar de jaren 80

De band Rondje Doe Maar nam het publiek mee terug in de tijd van de jaren tachtig waarin de hits als De Bom, Nachtzuster, Is Dit Alles en Belle Hélène grote hits waren.

In de goed gevulde theaterzaal gingen door velen de voetjes van de vloer en werd er luidkeels meegezongen. De zangers van de band, Bart Wientjens en Leo Sienot wisten het publiek wel te entertainen door  diverse interacties als bijvoorbeeld de mannen als de vrouwen los van elkaar mee te laten zingen met bekende songteksten.

De lichtshow met natuurlijk veel roze en groene kleuren erin maakten het concert compleet. Theater Swanla kan terugkijken op een geslaagde avond waarin een bepaalde leeftijdsgroep aangesproken wordt en kijkt uit naar het concert van de Abba tributeband in februari 2020.

Volg het laatste nieuws

2,292FansLike
322VolgersVolg
510VolgersVolg