8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

CJG Zuidplas zoekt bijdragen voor de cadeaukast

1 op de 9 kinderen leeft in Nederland onder de armoedegrens. Helaas is dit in de gemeente Zuidplas niet anders. Je ziet het niet altijd maar ook hier hebben we te maken met gezinnen die het niet breed hebben.

Geen geld toch een feestje CJG Zuidplas helpt ouders en hun kinderen tussen de 1 en 12 jaar om toch een leuke verjaardag te vieren. Een gezin ontvangt een feestkist met een traktatie, ballonnen, slingers, een verjaardagstaart via Cupcakes voor Kids en natuurlijk een mooi cadeau. Ouders mogen dit zelf komen uitkiezen. In 2019 hebben 75 kinderen een pakket en cadeau gekregen via de Cadeaukast CJG.

De cadeaukast is volledig afhankelijk van sponsoring, we zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen steunen.

In 2019 hebben 75 kinderen een pakket en cadeau gekregen via de Cadeaukast CJG.

Wil jij ons helpen? Maak een geldbedrag over op IBAN rekening: NL94 RABO 0345220102 t.a.v. Stichting Samen Zuidplas o.v.v. de Cadeaukast CJG. (Welzijn Zuidplas is erkend als ANBI stichting, wat betekent dat iedereen belastingvrij geld kan doneren.) Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Desiree Schakel; dschakel@ggdhm.nl of bel met +31883084123. Alle ideeën zijn welkom!

Wilt u een gezin aanmelden? Dit kan via de jeugdgezondheidszorg, de CJG pedagoog, Sociaal team Zuidplas, of VluchtelingenWerk Zuidplas. Zij kijken of je in aanmerking komt voor de Cadeaukast. Na aanmelden kun je een afspraak maken bij het CJG in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Advertentie