8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

Kerstfeest in Reigerhof met proeverijen, Santa run en de kerstman (VIDEO)

Op zaterdag 14 december presenteerde een aantal winkeliers zich in het midden van Winkelcentrum de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel met hun lekkernijen voor de kerst.

Op het middenplein zette de ondernemers hun beste beentje voor om op het gebied van Kaas, vis, Vlees en fruit het lekkerste te presenteren en door de bezoekers te laten proeven.

Vooral bij de oesters met wat Gin en citroenmousse ontstond al snel een rij van nieuwsgierige bezoekers. De winkeliers hopen hiermee de klanten hun adviezen voor de kerst te geven en uiteraard om het te verkopen.

De Rotary presenteerde zich ook voor Santa Run die met het Midwinterfeest op zaterdag 21 december zal plaats vinden. Deze run is overigens een wandeling van maar 3 kilometer dus goed te doen voor jong en oud. Deelname is gratis en vanaf 15:00 uur kunnen de kerstpakken worden opgehaald.

De kerstman en zijn elfje liep rond en ging keer op keer op de foto met de kinderen van het winkelend publiek en om op te laten betrapte Gouwe IJssel Nieuws de kerstman met een powernapje.

Advertentie