8.5 C
New York
zaterdag 31 oktober 2020

Kerst op De Eendragt in Zevenhuizen

Op veel scholen in Zuidplas is december een gezellige en feestelijke maand. Op basisschool De Eendragt in Zevenhuizen is de afgelopen tijd weer hard gewerkt om de school helemaal in kerstsfeer te brengen.

Onder leiding van juf Hemkes hebben de kinderen in het technieklab van de school van steen huisjes gebouwd waar een heus kerstdorp van is gemaakt. In de groepen worden de liedjes geoefend voor de kerstmusical.

Deze musical wordt door de kinderen samen met hun juf of meester in één dag ingestudeerd en op donderdag 19 december om 13.30 uur in de Hervormde Dorpskerk van Zevenhuizen uitgevoerd. Familie en belangstellenden zijn hartelijk welkom om naar deze musical te komen kijken.

De drukte van de maand december wordt afgesloten met de Kerstvakantie. Een periode waarin de kinderen en de leerkrachten weer op adem kunnen komen om in het nieuwe jaar weer vol energie aan de slag te gaan.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
543VolgersVolg