8.5 C
New York
donderdag 22 februari 2024

Kinderen die mantelzorgen mogen Herinner(d)ingen maken

Het Steunpunt Mantelzorg van Welzijn Zuidplas en Be-Tekenpraktijk Kleurrijk Kinderrijk verzorgen op /donderdag 2 januari van 13.30 tot 15.30 uur een gezellige creatieve middag voor alle basisschoolkinderen uit Zuidplas die thuis voor iemand zorgen of een broertje of zusje met een handicap of beperking hebben.

We tekenen, knippen, plakken en versieren een unieke herinner(d)ingen doos.  Iedereen kan meedoen, jongens en meisjes van groot tot klein. Je bent van harte welkom om te komen lachen, kletsen en knutselen. Je gaat naar huis met een prachtige doos voor al je herinner(d)ingen. Omdat jij het verdient om een middagje in het zonnetje te worden gezet. Neem gerust wat spulletjes mee om er gelijk in te doen!

Het is bedoeld voor  alle basisschoolkinderen van 6-12 jaar uit Zuidplas  die thuis voor iemand zorgen (jonge mantelzorgers). Het is in de huiskamer van het mantelzorg steunpunt aan de Meidoorn 1a in Nieuwerkerk aan den IJssel, Aanmelden kan door een email te sturen aan mantelzorg@welzijnzuidplas.nl

Herinner(d)ingen

Een leuke vakantiefoto, een lievelingsring
Waaraan heb jij een mooie herinnering?
Je geheime agenda of een vriendenboek
Een babyknuffel of lekkere kroeldoek
Een zakje met je favoriete geuren
Kneedgummetjes of lievelingskleuren
Een favoriete steen of een prachtige roos
Alles stoppen we in een prachtig versierde doos.
Je mooiste spullen krijgen een speciale plek
en alles is meteen opgeruimd, dat is toch ook niet gek!

Advertentie