8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Swanla start 2020 met twee filmvoorstellingen

Op vrijdag 3 januari draaien er maar liefst twee films in het theater van Swanla. Met een kinderfilm in de middag en een muziekfilm s’avonds start het theater nieuwe kalenderjaar 2020

The Lion King

In de geheel nieuwe Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist The Lion King naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte.

Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa’s broer – en voormalig erfgenaam van de troon – heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt. Kaarten kosten €5 en de film, die Nederlands is ondertiteld, start om 14:30 uur.

Rocketman

Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. Kaarten kosten €5 en de film , die Nederlands is ondertiteld, start om 20:15 uur .

Voor beide films zijn de kaarten te reserveren op de website van theater Swanla.

Advertentie