8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Goud en zilver voor NGV

Op het Kersttoernooi 2019 hebben Britt Petterson en Anne Korthagen van de Nieuwerkerkse Gymnastiek Vereniging (NGV) een gouden medaille gewonnen op het toestel sprong. Eerder die dag had turnster Danique van Dijk al een zilveren medaille behaald op het onderdeel vloer.

Het kersttoernooi, georganiseerd door de Hazenkamp Gymsports in Nijmegen, is een jaarlijks terugkerend toernooi in een gezellige kerstsfeer waar per onderdeel (sprong, brug, balk en vloer) gestreden wordt om de ereplaatsen.

Danique van Dijk haalde in de categorie Jeugd N4 een 2e plaats op vloer met een mooie score van 13.750. Britt Petterson werd 1e op sprong in de categorie Senior 3e divisie. Zij turnde ook een hele goede brug- en balkoefening die beiden beloond werden met een 4e plaats. Anne Korthagen haalde met een score van 11.500 de 1e plaats op het onderdeel sprong in de categorie Junior 3e divisie

Op foto boven: Britt Petterson en Anne Korthagen tijdens de prijsuitreiking

Advertentie