8.5 C
New York
dinsdag 7 juli 2020

Tovenaar van de Nederpop Robert Jan Stips treedt op bij Progfrog

De tovenaar van de Nederpop, Robert Jan Stips treedt op zondagmiddag 12 januari op in ’t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel tijdens Progfrog met een soloprogramma. Stips maakte in het verleden furore bij Supersister, Golden Earring, The Nits, Freek de Jonge en nog veel meer bands en al 50 jaar maakt hij professioneel muziek.

In ‘RJSOLO’ speelt hij een middagvullend programma waarin hij, aan de vleugel of piano, met een niet aflatend plezier zijn inmiddels legendarische muziekverleden doorkruist. Stips speelt de hits én onbekender materiaal, zingt en vertelt over wat hij die 50 jaar heeft gemaakt en mee-gemaakt en laat daarnaast ook zeker recenter werk horen.

Robert Jan stelt elke keer ‘RJSolo’ weer opnieuw samen, zo heeft het publiek óók de mogelijkheid mee te doen in de keuze van de te spelen songs – inmiddels zo’n 400 – door één of meer verzoeknummers* in te dienen, waardoor elke keer ‘RJSOLO’ weer verrassend anders kan zijn. Een altijd gevarieerd optreden vol bijzondere popmuziek waarin de tijd voorbij vliegt én waarvoor de belangstelling sinds de ‘Uur van de Wolf’ documentaire ‘de Tovenaar van de Nederpop’ enorm is gegroeid. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van ProgFrog.

*wil je zeker zijn dat het aan bepaalde favoriete nummers niet ontbreekt, vraag die dan (tot een etmaal tevoren) aan via verzoekjes@stips.net

Kopfoto : Remco van Beurden

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
497VolgersVolg