8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Turnsters NGV winnen goud, zilver en brons

Bij de Rivium Cup 2020 hebben de turnsters van de Nieuwerkerkse Gymnastiekvereniging (NGV) Goud, Zilver en Brons gewonnen op de meerkamp.Als opening van het nieuwe jaar organiseert turnvereniging TurnAroud uit Capelle aan den IJssel elk jaar de Rivium Cup.

Bij deze wedstrijd worden door middel van loting twee of drie turnsters, al dan niet van verschillende verenigingen aan elkaar gekoppeld om gezamenlijk de vier toestellen Sprong, Brug, Balk en Vloer af te werken. In een zeer gemoedelijke sfeer, waarbij alle turnsters elkaar aanmoedigden,  wist Sanne Bevers met haar partner de eerste plaats te behalen. Fabienne Broeder bereikte met haar partner de tweede plaats, terwijl Annika Mooijman en Tess ten Berge met hun partners beide de derde plaats opeisten.

Tegelijkertijd deed de Acrogym van NGV mee aan het OZAK toernooi, een open acrogym kampioenschap in Zierikzee. Het duo Natascha Temminck & Ise Deelen en het trio Tamara Kervezee, Ilse van Pijkeren & Sanne van Berge Hennegouwen lieten erg nette onderdelen zien en mooie oefeningen. Voor Natascha, Ise en Sanne was het de eerste keer dat ze aan een wedstrijd mee deden.

Helaas hadden beide teams een val door spanning voor zo’n eerste wedstrijd van het jaar en vielen ze helaas niet in de prijzen. “Al met al mogen ze trots zijn op hun fraaie prestaties!”; aldus hun trainster Rosalinda Kikkert.

Advertentie