8.5 C
New York
donderdag 4 maart 2021

MOZ-Art start weer met korte muziekcursussen

Bij MOZ-Art start vanaf 14 januari weer de cursus “Kies je instrument” voor kinderen van 7 tot 10 jaar. Maak kennis met veel instrumenten, probeer ze uit en leer nog veel meer over muziek.

Voor kinderen van 5 en 6 jaar, is er de cursus “Spelen met muziek” op woensdagmiddag, vanaf 22 januari. In de cursussen Spelen met Muziek doen kleuters zelfstandig mee aan de les. Er wordt aandacht besteed aan muzikale basisbegrippen zoals hoog/laag, hard/zacht, vlug/langzaam, etc. Tijdens de lessen wordt er gezongen, bewogen en gespeeld op diverse slaginstrumenten.

Op diezelfde dag starten ook de cursussen “Muziek op Schoot” (1-2 jaar) en “Muziek met peuters” (2-4 jaar) om samen met een begeleider muziek te beleven op woensdag- of vrijdagochtenden. Tijdens de cursus van 8 weken gaan we bekende en nieuwe liedjes zingen, spelen, bewegen en muziek maken met instrumentjes. Hierbij worden spelvormen en materialen gebruikt die aansluiten bij de dagelijkse bezigheden en belevingswereld van het jonge kind. De lessen worden gegeven door Muziek op Schoot® docent Joyce Bellefroid.

De cursussen worden gegeven in de muziekschool aan de Kijk voor meer info op  https://www.moz-art-zuidplas.nl of mail naar docent Joyce Bellefroid  joyce@moz-art-zuidplas.nl

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg