8.5 C
New York
vrijdag 29 mei 2020

Lotgenotencontact voor partners en andere naasten van mensen met dementie

In 2020 gaat Steunpunt mantelzorg van Welzijn Zuidplas de lotgenotencontacten voor naasten van mensen met dementie afwisselend op dinsdag- en woensdagmiddag houden.

Het eerste lotgenotencontact in 2020 voor naasten en partners van mensen met dementie is op woensdagmiddag 29 januari van 13.30 -15.00 u. Je bent welkom in de Meidoorn 1a in Nieuwerkerk a.d. IJssel, graag voor 28 januari aanmelden via hetty@welzijnzuidplas.nl of 0180-310050 inspreken is voldoende.

Het onderwerp is: hoe communiceer je GOED met een persoon met dementie en geheugenverlies. GOED staat voor Geruststellen, Oogcontact maken, Even meedenken en Dank je wel. Aan de hand van korte filmpjes met een testje over Samen Dementievriendelijk gaan we kijken wat we kunnen aanpassen in het gesprek met mensen met dementie. Een voorproefje vind je op samendementievriendelijk.nl


Volg het laatste nieuws

2,231FansLike
323VolgersVolg
480VolgersVolg