8.5 C
New York
maandag 8 maart 2021

Symphonic Rock Night met nieuwe theatershow bij ProgFrog

De 9-koppige rockband ‘Symphonic Rock Night’ treedt op zondagmiddag 26 januari om 15.00 uur op in ‘t Blok te Nieuwerkerk aan den IJssel bij Prog Frog. Met de drie uur durende show The Second Chapter, nemen 9 professionele profmuzikanten je mee naar de hoogtepunten uit de jaarlijkse TOP 2000.

Met waarheidsgetrouwe versies van songs als School (Supertramp), Stairway to Heaven (Led Zeppelin), Wish you were here (Pink Floyd), La Villa Strangiato (Rush) en Kayleigh (Marillion), staat de rockband uit Delft al drie jaar in de grote Nederlandse theaters. In de show The Second Chapter speelt het ook symfonisch werk van onder meer Genesis, Yes, Emerson Lake & Palmer en de Nederlandse bands Earth & Fire, Kayak en Solution.

Het is Prog Frog erin geslaagd de band tijdens hun ‘winterstop’ eenmalig voor een middagsessie te strikken. Tickets zijn 12,50 in de voorverkoop en 15,00 op 26 januari aan de deur. Vanaf 1 februari hervat Symphonic Rock Night haar grote theatertournee 19/20 in Deventer. Meer info? www.symphonicrocknight.nl / 0623643220. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van ProgFrog.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg