8.5 C
New York
zondag 7 juni 2020

Uilenballen uitpluizen bij Rotta

wil je dat ook wel eens doen? Uilenballen zij zijn harige langwerpige balletjes die door uilen zijn uitgespuugd. Met onze handen, een satéprikker of een pincet peuteren we zo’n uilenbal uit elkaar .We bekijken alle botjes met een loepje en met een zoekkaart kunnen we ontdekken wat die uil zoal gegeten heeft.

Op zaterdag 18 januari verzamelen we 10 minuutjes voor de aanvangstijd bij Natuurcentrum Trefpunt, Hoeksekade 164, 2661 JL Bergschenhoek. Wil je ook meedoen? Je kunt je opgeven voor ’s morgens (10.00 uur) of ’s middags (13.30 uur).

Aanmelden is verplicht via rotta.jeugd@gmail.com Vermeld graag leeftijd, voor- en achternaam van het kind en of je ’s morgens of ’s middags wilt komen.

Foto : Rob Belterman


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg