8.5 C
New York
zondag 7 juni 2020

Weense avond van Moordrecht Klassiek!

Houdt u van Mozart, Haydn en Beethoven? Kom dan op 25 januari naar de Weense avond van Moordrecht Klassiek! Pianist Wouter Harbers verzorgt samen met een gelegenheidsorkest een uniek programma met feestelijke pianoconcerto’s uit Wenen.

Van Mozarts lichtvoetige Romance, via een ontroerend Adagio van Beethoven naar een dansende Rondo all’ Ungarese. Het hoogtepunt van de avond vormt het Pianoconcert in D (nr. 11) van Haydn en zelfs de toegift verklappen we al: Eine kleine Nachtmusik van Mozart! Kortom: een vrolijke zaterdagavond in Wenen!

Uitvoering op 25 januari om 19:30 uur in De Kroon, Land voor Water 3, Moordrecht. Toegangskaarten kosten €12,50 per stuk, reserveren kan via www.moordrechtklassiek, of een mailtje naar informatie@moordrechtklassiek.nl of gewoon even bellen: 0182374789

De capaciteit voor bezoekers van dit concert is slechts 65 personen dus wacht niet te lang met reserveren van een entreekaart om dit zeer speciale concert bij te wonen.

Foto : wouterharbers.nl


Volg het laatste nieuws

2,240FansLike
322VolgersVolg
481VolgersVolg