8.5 C
New York
dinsdag 7 juli 2020

Acrogym dames NGV plaatsen zich voor districtsfinale

De duo’s Natascha Temming en Ise Deelen (Paar Senior E) en Louise Uitbeyerse en Marloes de Vogel (Paar Junior E) hebben een zeer goede oefening laten zien op de eerste plaatsingswedstrijd D/E niveau op zaterdag 11 januari in Naaldwijk. Hiermee hebben de acrogym dames van de Nieuwerkerkse Gymnastiek Vereniging (NGV) zich geplaatst voor de districtsfinale in maart.


Zaterdag kwamen nog drie acrogym trio’s van NGV in actie tijdens de eerste plaatsingswedstrijd. In een zeer sterk deelnemersveld lieten de meiden stuk voor stuk de beste versie van hun oefeningen zien en een mooie uitvoering van hun dansen. Zij kwamen net te kort voor directe plaatsing voor de districtsfinale maar kunnen zich in februari, tijdens de tweede plaatsingswedstrijd, daarvoor alsnog plaatsen.

Kopfoto: Marloes de Vogel en Louise Uitbeyerse in actie op de eerste plaatsingswedstrijd.
Foto hieronder : Nanda Dhondt, Marit Petterson en Lisanne van der Meulen in actie op de eerste plaatsingswedstrijd.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
497VolgersVolg