8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Vrolijke nieuwjaarsontmoeting voor ouderen

Elk jaar organiseert het Ouderenadvies van Welzijn Zuidplas in opdracht van de gemeente gezellige nieuwjaarsontmoetingen in de dorpen voor inwoners van 55 jaar en ouder. Ook dit jaar was hier weer veel animo voor. Dit had wellicht ook te maken met het optreden van Shantykoor ‘het Kraaiennest’.

Zij verzorgden op elk van de 3 ontmoetingen een optreden wat zorgde voor veel gezelligheid, want natuurlijk mocht iedereen meezingen. Wethouder Daan de Haas en Ouderenadviseur Cherel Satijn hielden beiden een mooie toespraak en op de ontmoeting in Moordrecht kwam ook burgemeester Han Weber zijn beste wensen voor het nieuwe jaar overbrengen.

De ouderenadviseurs zijn regelmatig in de dorpen te vinden en gaan ook op huisbezoek om ouderen te informeren en adviseren. Daarnaast zijn er zo’n 20 vrijwilligers die preventieve huisbezoeken afleggen, gastvrouw/heer zijn bij de ‘Huiskamer’ en ‘de Verhalengroep’ begeleiden.

Op dinsdag 28 januari a.s. is er weer een gezellige ouderenmiddag van Welzijn Zuidplas in Op Moer . Van 13.30 uur tot 15.30 uur bent u van harte welkom in Op Moer, Raadhuisstraat 40 te Moerkapelle. De Ouderenadviseur is aanwezig om vragen te beantwoorden.

Wilt u meer weten over alle diensten en activiteiten van het Ouderenadvies? Kijk dan op www.welzijnzuidplas.nl

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg