8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Brons voor Britt Petterson op 2de districtswedstrijd

Bij de tweede districtswedstrijd van het district Zuid-Holland in Den Haag heeft Britt Petterson van de Nieuwerkerkse Gymnastiek Vereniging afgelopen weekend een uitstekende bronzen medaille op de vierkamp gewonnen in de categorie Dames Senioren C.

Mede dankzij een fantastische oefening op de balk en een prachtige vloer oefening wist Britt tot een puntentotaal te komen van 42,800. Hiermee was ze slechts 0,167 punten achter de nummer twee.

Haar teamgenoten Sanne Bevers en Esmee Swager kwamen in de zelfde categorie uit en behaalden respectievelijk een zevende en een achtste plaats. Meggie Markus behaalde, ondanks goede oefeningen, in haar categorie Dames Senioren B uiteindelijk ook de zevende plaats.

Voor alle dames is het nu afwachten of zij op basis van de behaalde resultaten in de eerste wedstrijd van begin december en deze wedstrijd geplaatst zijn voor de district finale en de halve finale van het NK.

Op de foto: Britt Petterson en Sanne Bevers

Advertentie