8.5 C
New York
donderdag 22 februari 2024

Eerste Pubquiz in ‘t Blok gelijk vol

Op zaterdag 18 januari organiseerde de vrijwilligers van jongerencentrum ‘t Blok een Pub Quiz. Er was zoveel animo dat deze binnen 3 dagen al helemaal was vol geboekt. 12 teams (6 pers. per team) uit Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving streden voor de titel ‘King of Quiz’!

De oudste vrijwilliger van ’t Blok had een leuke maar pittige quiz in elkaar gezet. De quiz bestond uit 10 rondes met diverse vragen en 2 rondes ‘petje op, petje af’ wat voor een gezellige en gemoedelijke sfeer zorgde. Mede dankzij de aanwezige vrijwilligers is de avond een groot succes geworden. De deelnemers waren zo enthousiast dat de volgende Pub Quiz al weer gepland staat! 25 April a.s. worden er weer nieuwe deelnemers getest op hun kennis…

Wilt u ook deelnemen aan de Pub Quiz in jongerencentrum ’t Blok? Houd dan de facebook en Instagram account van jongerencentrum ’t Blok in de gaten voor meer informatie

Advertentie