8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Walk&Talk 27 januari “Gemeente Zuidplas met Wethouder Schuurman”

Op maandag 27 januari start de eerste Walk&Talk in 2020 in de Bibliotheek in Nieuwerkerk aan den IJssel. Is er dan geen mooiere start van het jaar om dit samen met de Gemeente Zuidplas te doen? Op deze maandag is namelijk niemand minder dat Wethouder Schuurman aanwezig.

Hij zal een korte presentatie houden over het beleid van de gemeente, over de toekomst en probeert handvatten te geven voor werkzoekenden. Daarna gaat hij graag met jou in gesprek. We willen er een interessante en interactieve ochtend van maken. Heb je vragen voor de wethouder, mail ze dan alvast door.

De Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Het is een plek waar je kunt ontmoeten, waar je je kunt laten informeren en laten inspireren. Het helpt je op weg in jouw zoektocht naar werk. Elke maand is er een ander thema en vaak zijn er inspirerende gastsprekers.

Op maandag 27 januari staat het bezoek van wethouder Schuurman centraal. Natuurlijk is er ook nog tijd voor het netwerken, onder het genot van een kop koffie of thee. Kom gezellig langs. Deelname is gratis en de koffie/thee ook. Neem ook gerust iemand mee. Aanmelden is niet verplicht maar wel prettig. Aanmelden kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl. Ook de vragen kunnen hiernaar toe worden gemaild.

Datum: maandag 27 januari 2020 a.s. Start 09.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur. Locatie: Bibliotheek de Groene Venen, De Batavier, in Nieuwerkerk aan den Ijssel.

Walk&Talk is een initiatief van De Levende Sollicitatiegids

Advertentie