8.5 C
New York
woensdag 30 september 2020

Zuidplasruiters huldigt ruiters van het jaar

De amazones  Laura Petri en Domino Tak  zijn uitgeroepen tot respectievelijk Paarden- en Ponyruiter van 2019. Laura startte het afgelopen jaar zeer succesvol met maar liefst vier paarden: Farah Diba, Tini Nini, Iron Boy en Jorrit.

Domino behaalde de titel binnen met haar pony Madeliefje. Ze startte aan het begin van het jaar in de klasse B en heeft inmiddels winstpunten in de L2. Tijdens de afgelopen vrijdag gehouden nieuwjaarsreceptie, werden beide Zuidplasruiters in het zonnetje gezet. 

In haar nieuwjaarstoespraak refereerde voorzitter Carlise Verboom aan de veranderingen welke de komst van sportpark t Ambacht naast de vereniging met zich mee zullen brengen. Daarnaast sprak zij de wens uit dat iedereen op zijn of haar manier het komende jaar van de paardensport zal genieten, waarbij het welzijn van het dier de hoogste prioriteit heeft.


Volg het laatste nieuws

2,322FansLike
322VolgersVolg
535VolgersVolg