8.5 C
New York
woensdag 8 juli 2020

Ontmoeting tussen ergotherapeut en mantelzorgers

Op maandagavond 27 januari is er een ontmoeting tussen Maaike Remmelszwaal, bekend ergotherapeute in Zuidplas en mantelzorgers. Maaike gaat in gesprek met mantelzorgers over hoe zij zo goed mogelijk om kunnen gaan met hun energie in het leven van alle dag waarin zij zorgen voor iemand met lichamelijke of psychische beperking.

Denk bijvoorbeeld aan praktische handelingen, lichaamshouding, het gebruik van hulpmiddelen, advies hoe om te gaan met mensen cognitieve problemen zoals dementie of NAH. Ook is er volop ruimte voor gesprek over het voorkómen van overbelasting door het zoeken van een goede balans tussen zorgen en rust.

Er is, juist voor de mantelzorger, meer mogelijk dan men denkt! De ontmoeting is 27 januari van 19.30u tot ongeveer 21.30u in de Meidoorn, De Meidoorn 1A in Nieuwerkerk aan de IJssel. Van harte welkom, als het kan graag even aanmelden via 0180-310050 (inspreken is voldoende) of via mantelzorg@welzijnzuidplas.nl

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
498VolgersVolg