8.5 C
New York
donderdag 18 april 2024

Bibliotheek zet Bedrijven in de kijker

Voor iedereen die op dit moment op zoek is naar (ander) werk organiseert de Bibliotheek De Groene Venen woensdag 19 februari in Cultuurhuys de Kroon in Waddinxveen een evenement voor bedrijven en werkzoekenden.

Tijdens Bedrijven in de kijker presenteren bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren zich. Bezoekers krijgen informatie over de bedrijven en organisaties zelf, de sector waarin zij werkzaam zijn, eventuele vacatures, scholingsmogelijkheden, sollicitatieprocedures etc.

Na de presentaties is er tijdens een netwerkborrel uitgebreid de gelegenheid om in gesprek te gaan met de aanwezige bedrijven. Het is voor werkzoekenden dé kans om zichzelf in beeld te brengen bij deze ondernemingen, jezelf te laten informeren en inspireren. Neem een kijkje in de keuken van bedrijven waar je misschien zelf nog niet aan gedacht had. De arbeidsmarkt verandert. Er is krapte op de arbeidsmarkt, maar in verschillende sectoren is er grote vraag naar medewerkers.

Bedrijven in de kijker is bedoeld voor alle werkzoekenden in de regio Zuidplas, Waddinxveen en Bodegraven-Reeuwijk.

Deelnemende bedrijven en organisaties:

· Intratuin
· ZorgMies ‘t Groene Hart
· Garagebedrijf Boonstoppel
· Jobmaatjesproject ReconnAct
· Randstad Gouda
· Novicum
· Zorgpartners

Programma Het programma start om 19.00 uur met een korte opening en daarna de presentaties. Inloop met koffie en thee vanaf 18.45 uur. Het netwerkgedeelte zal rond 20.30 uur starten en duurt tot uiterlijk 21.30 uur.

Toegang is gratis. Aanmelden wordt op prijs gesteld, dit kan per e-mail: walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl

Advertentie