8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Computercursus “digitaal” solliciteren, tips en trucs!

Hoe kom je in beeld bij een nieuwe werkgever? Hoe trek jij de aandacht? Welke nieuwe manieren zijn er om je sollicitatie op te laten vallen? Kortom, wat kun je doen om je standaard sollicitatie te upgraden en te vernieuwen?

Woensdag 12 februari start in de Bibliotheek van Nieuwerkerk de computercursus “digitaal solliciteren” tips en trucs! Het internet wordt niet alleen steeds belangrijker in de zoektocht naar een baan, ook is er minder tijd om naar jouw sollicitatie te kijken, dus moet jouw brief zich onderscheiden van de rest.

Dat dit niet voor iedereen altijd even makkelijk is spreekt voor zich, want digitaal solliciteren vereist bepaalde digitale vaardigheden.

In de cursus (4 dagdelen) ga je aan de slag met een aantal programma’s die jouw sollicitatie (grafisch) aantrekkelijker en meer opvallend kunnen maken. Nieuwe manieren van solliciteren b.v. via een filmpje of een infographic komen zeker aan bod. Tips en trucs voor je Linked-In pagina en ook hoe je de mogelijkheden van een basisprogramma’s als Word voor jouw sollicitatie kunt inzetten.

Waar:               De Bibliotheek De Groene Venen (de Batavier), Nieuwerkerk a/d IJssel
Wanneer:         woensdag 12, 19 en 26 februari + dinsdag 3 maart
Tijd:                 09.30 – 11.30 uur.
Deelname:        € 10,00 voor de hele cursus

Voor deze cursus is ervaring op een computer noodzakelijk. Je kunt gebruik maken van laptops van de Bibliotheek.  Voor verdere informatie en voor deelname kun je mailen naar: Elja Franken (efranken@bibliotheekdegroenevenen.nl)

Advertentie