8.5 C
New York
zaterdag 24 juli 2021

Indiegangers & de touwbaan in oudheidkamer Moordrecht

Zaterdag 8 februari is de Oudheidkamer “Het Weeshuis” in Moordrecht weer open. Naast de vaste tentoonstelling “Moordrechtse Indiegangers”, met voorwerpen van de Indiëgangers zoals de grote hutkoffers van de Indiegangers. Maar er is ook informatie over deze periode in te zien en er is zoals altijd aandacht voor de touwbaan.

Onlangs ontvingen we een prachtig model van de touwbaan en natuurlijk is de touwbaander aanwezig voor uitleg. Maar naast het bezoek aan de oudheidkamer kunt u ook nog langs de drie beelden lopen die inmiddels in de DIJ Beeldentuin staan achter de oudheidkamer: het oude Snelle Sluis beeld, het beeld van Tredgett en het beeld Land voor Water.

In de loop van de komende maanden worden de voorlopig laatste andere beelden en de informatie panelen geplaatst. Tijd: 13.30 tot 16.30 uur Adres: Oudheidkamer Het Weeshuis, Westeinde 1, ingang achterom. Moordrecht Toegang gratis, meer informatie op http://www.historischeverenigingmoordrecht.nl/

Snelle Sluis beeld met Ron van Savooijen
Advertentiehttps://www.stzo.nl/

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
672VolgersVolg