8.5 C
New York
woensdag 30 september 2020

MOZ-Art komt naar Moerkapelle!

Op zaterdag 15 februari vind er in Dorpshuis Op Moer van 13.00-16.00 uur een Muziekproeverij plaats. MOZ-Art (Muziekonderwijs Zuidplas) biedt in samenwerking met het Dorpshuis vanaf maart diverse muzieklessen aan in Moerkapelle.

Er kan deze middag kennis worden gemaakt met onze enthousiaste docenten waarbij verschillende instrumenten kunnen worden uitgeprobeerd. Altijd als eens willen spelen op een trompet, dwarsfluit, blokfluit, gitaar, ukelele, klarinet, mondharmonica, of saxofoon? Dan is dit je kans! 

Leerlingen en docenten laten van zich horen in korte presentaties. Ook zijn er deze middag leuke workshops te volgen. Meer info op: www.dorpshuisopmoer.nl of www.moz-art-zuidplas.nl


Volg het laatste nieuws

2,322FansLike
322VolgersVolg
535VolgersVolg