8.5 C
New York
woensdag 17 april 2024

Medailleregen voor NGV

De NGV-selectie was uitstekend op dreef bij de Turncompetitie (TUCO) afgelopen zaterdag 1 februari in Capelle aan den IJssel. De Nieuwerkerkse dames legden beslag op zes keer eremetaal. Tijdens het meerkamp streden de turnsters op de onderdelen sprong, brug, balk en vloer voor een plek op het podium.

Tess den Berge behaalde in de categorie Pupil II een mooie gouden medaille. Daarna stonden Fabiënne Broeder en Danique van Dijk in de categorie Jeugd I op het podium met een mooie eerste en tweede plaats.
’s Middags kwam Meggie Markus in actie in de categorie Senior B. Zij ging naar huis met een mooie gouden plak. De dag werd afgesloten door Esmee Swager met een gouden medaille in de categorie Senior C en Annika Mooijman met een bronzen medaille in de categorie Junior II.


Alle andere dames die voor NGV in actie kwamen turnden goede oefeningen maar kwamen net te kort om in de prijzen te vallen.

Advertentie