8.5 C
New York
woensdag 30 september 2020

Natuur- en Vogelwacht ROTTA start cursus ‘Vogelherkenning voor beginners’

 

Je loopt lekker buiten te wandelen en dan hoor en zie je veel verschillende vogels. Je vindt het leuk om deze vogels beter te leren kennen. Wil je op een leuke en praktische manier leren hoe je dat doet? Doe dan mee aan de cursus ‘vogelherkenning voor beginners’ van Natuur- en Vogelwacht Rotta.

Leer het verschil door te kijken naar hun uiterlijk en gedrag, te luisteren naar hun zang en te leren over hun leefgebied. Kortom een aanrader voor iedereen die graag naar buiten gaat en wat meer wil weten over de vogels in zijn of haar omgeving.

Deze cursus begint op 12 maart en bestaat uit 6 avonden (op donderdag) en zes excursies (op de zaterdagmorgen direct volgend op de cursusavond). De data voor de avonden zijn: 12 en 26 maart, 9 en 23 april, 14 en 28 mei. Gestart wordt om 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Einde 22.00 uur, met een uitloop tot max. 22.30 uur.

De excursies worden gegeven in gebieden op relatief korte afstand van de cursuslocatie en beginnen op verschillende tijdstippen, om resp. 08.00 uur, 08.00 uur, 07.00 uur, 07.00 uur, 06.00 uur en 06.00 uur. Deze aflopende reeks houdt verband met het steeds vroeger gaan zingen en foerageren van de vogels.

De kosten van de cursus inclusief het cursusboek bedragen € 75,- voor niet-leden en € 60,- voor leden. Dat is inclusief het cursusmateriaal. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 25..

Inschrijven met vermelding van naam, email adres en telefoonnummer kan door een mailtje te sturen aan voorzitter@rotta-natuur.nl en het gelijktijdig overmaken van het cursusgeld.

Volgorde van ontvangst van het cursusgeld is volgorde van inschrijving. Betaling kan door overmaking op rekening: NL60TRIO 0254 4052 23 t.n.v. Natuur- en Vogelwacht Rotta, Hoeksekade 164, 2661 JL Bergschenhoek. Dat is tevens het adres waar de cursus wordt gegeven.

Als u mee wilt doen, beslis dan snel, ervaring leert dat de cursus snel volgeboekt is. Mocht u vragen hebben, bel 06 2095 8009 of stuur een mailtje


Volg het laatste nieuws

2,322FansLike
322VolgersVolg
535VolgersVolg