-->
8.5 C
New York
donderdag 29 september 2022

De Zonnebloem presenteert … Marjolein Meijers

Dinsdagmiddag 24 maart om 14.00 uur verzorgt Marjolein Meijers (bekend van de Berini’s) een optreden met haar band in de Ringvaartkerk aan de Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Hoewel de bijeenkomst vooral bedoeld is voor gasten van de Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel staat deze activiteit nadrukkelijk òòk open voor andere belangstellenden.

Verdeeld over tweemaal drie kwartier met een pauze, verzorgt Marjolein Meijer met haar band een optreden, dat ook aantrekkelijk is voor mensen die niet bij de Zonnebloem Nieuwerkerk zijn aangesloten. Iedereen die de voorstelling wil bijwonen is van harte welkom. De entreeprijs is € 15,00, dat is inclusief een consumptie in de pauze. Voor Zonnebloemgasten geldt een gereduceerd tarief van € 12,50.

Iedereen die dit bedrag overmaakt naar rekeningnummer NL32 RABO 0173 6385 97 t.n.v. de Nationale Vereniging De Zonnebloem, onder vermelding van zijn of haar e-mail adres krijgt een toegangsbewijs op dat e-mail adres toegezonden. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met zonnebloem.nieuwerkerkadijssel@gmail.com

De Zonnebloem is een landelijke vereniging met plaatselijke afdelingen. De vereniging bestaat dit jaar 71 jaar. Samen met tal van vrijwilligers organiseert zij voor mensen met een lichamelijk gebrek van 18 jaar en ouder, tal van activiteiten, onder het motto: “Er kan zoveel meer dan je denkt”. Dit jaar viert de afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel haar 40 jarige jubileum.

Van Berini Tot Solex

zang, bas en gitaar: Marjolein Meijers · viool, mandoline, bouzouki en doedelzak: Walter Kuipers · accordeon, trekzak en gitaar: Onno Kuipers

Marjolein Meijers kent u nog als Annie van de Berini’s, met Jan Rot als An & Jan, solo met muzikanten in het programma ‘Solex’. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. Hoog tijd voor een overzicht.

In ‘Van Berini tot Solex’ leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven, samen met de muzikanten Walter en Onno Kuipers. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe, afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En zoals we van Marjolein gewend zijn, wordt alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach.van Iers, Americana, cayun en old time tot eigen muziek

Promofilm: http://www.marjoleinmeijers.nl/promovideo.htm

meer info: VAN BERINI TOT SOLEX

Advertentie