8.5 C
New York
maandag 6 juli 2020

Zonnebloem Nieuwerkerk verrast met cartoon

 

Ter gelegenheid van ons veertig jarige jubileum ontvingen wij van Loko Cartoons een mooie cartoon voor onze website. De cartoon toont precies waar het om draait bij de Zonnebloem: het draait om mensen.

Iedereen kan deelnemen aan activiteiten van de Zonnebloem. Als gast (deelnemer) of als vrijwilliger. Er is maar één voorwaarde, je moet je hebben aangemeld bij de Zonnebloem. Dit kan via het contactformulier op de website. Aanmelding is gratis. Voor de deelname aan activiteiten kan een (kleine) eigen bijdrage gevraagd worden.

De Zonnebloem is een landelijke vereniging met plaatselijke afdelingen. De vereniging bestaat dit jaar 70 jaar. Samen met tal van vrijwilligers organiseert zij voor mensen met een lichamelijk gebrek van 18 jaar en ouder, tal van activiteiten, onder het motto: “Er kan zoveel meer dan je denkt”. Dit jaar viert de afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel 40 jaar. Op onze website https://www.zonnebloem.nl/nieuwerkerk-a-d-ijssel staat de nieuwe cartoon, alsmede een overzicht van alle activiteiten die zijn geweest en die nog gaan komen.

Volg het laatste nieuws

2,271FansLike
322VolgersVolg
497VolgersVolg