8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Zangles voor Turf nu Tim van de Tettertoren er aankomt

Nog een paar weken en dan speelt de stichting Turf haar negende productie: Tim van de Tettertoren. Dit beroemde kinderboek over een jongetje in een rood kraanwagentje dat in een toren komt te wonen heeft niet alleen een andere naam gekregen, maar is ook bewerkt tot een voorstelling met (bekende) liedjes.

Met nog een maand te gaan is het voor Turf tijd om de puntjes op de i te zetten. Veel decorstukken zijn al klaar, de acteurs en actrices moeten nu tekstvast zijn en weten waar men tijdens welke scene waar moet staan. Daarbij hoort ook zangles om zo goed mogelijk de liedjes ten gehore te brengen.

Professioneel musical zangeres Käthe Staallekker (bekend van o.a. producties van Stage Entertainment, Efteling en Het Zandkasteel) begeleidt de cast als zangcoach. Afgelopen woensdag zong de cast hun koorbanden in die zij gebruiken tijdens de voorstellingen. Deze familievoorstelling wordt op vrijdagavond 13, zaterdagavond 14 en zondagmiddag 15 maart gespeeld in Theater Swanla.  Er zijn nog kaarten beschikbaar via de website van het theater.

Advertentie